15.8.07

Paratiisin luominen

Kauppareissulla ostin ruoan lisäksi muutaman viherkasvin vierashuoneeseen; Agaaven, Anopinkielen ja Kentin palmun? Lajinmääritys ei ole koskaan ollut se minun vahvin puoleni, mutta ilmeisesti joku palmulaji on kuvassa vasemmalla oleva kasvi? Nuo kolme kasvia maksoivat Realissa yhteensä vain vähän alle viisi euroa, joten ei haittaa vaikka osa niistä tuleekin jossain vaiheessa kuolemaan. Hoidossani kestävät vain voimakkaimmat yksilöt, kasvimaailman Rambot, mutta sen jälkeen niitä ei tapa kirvat eikä veden puute;) Lisäksi pitäisi ostaa uusia suojaruukkuja.

Myyntipakkauksessa oli seuraava hauska teksti:

“Has paradise been lost forever? Create a paradise of your own with tropical plants. You’ll enjoy taking care them. A little water once a week is all they need. Talk to them and they answer you immediately with their instant beuty. Become more relaxed by living tropical world. See how adding plants to your environment can change your life. Plants like people!”

Minähän pidän kasveista ja niiden hoitamisesta, mutta en kyllä ala niille (vielä) juttelemaan. Hmm...vai pitäisköhän sittenkin?

Ei kommentteja: