17.8.07

Blogin nimi vaihtui

Aktiivisimmat kävijät varmaan huomasivat, että blogini nimi vaihtui tänään. Olen jo kauan aikaa miettinyt sitä, että blogini nimi pitäisi vaihtaa, koska pikkuhiljaa alkoi tympäisemään esiintyä kissani eli Helga Hirmuisen nimellä. Aiempi nimihän oli vain vedetty suurin piirtein silmät sidottuna silinterihatusta. Blogin luonnin yhteydessä oli pakko keksiä joku nimi blogille, ja kissa sattui osumaan silmiini juuri sillä hetkellä, joten siitä aiempi nimi. Blogini nykyinen nimi ”So ist das Leben!” vapaasti suomennettuna tarkoittaa, että ”Elämä on!” Toivottavasti nykyinen nimi kuvaa entistä nimeä paremmin blogiani, sillä elämästänihän se Saksan maalla loppujen lopuksi kertoo.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hallo. Laitoin sut suosikkiini.Kiva blogi. Tschüss. Sori, toi b näköisen kirjaimen en löytäny näppäimistöstäni. Kai se myös tarkoittaa ss? Mein mann ist von Hildesheim...menikö oikein? ;)

Frau H kirjoitti...

kiitos kommentista, ja on aina mukava kuulla, että joku muukin lukee joskus jaarituksiani;)

Minäkin käytän usein saksalaisen "B:n" tilalla kaksoisässää, joten ei se varmaan kauhea virhe ole, kait?

Saksalainen ü on sen sijaan helppo löytää näppäimistöltä. Paina å:n vieressä olevaa näppäintä (sis. kaksoispisteen ) ja sen jälkeen todella nopeasti u-näppäintä.