Tilasimme juuri äsken neljä isoa pitsaa kotiin ja saimme kaupan päälle ilmaisen valkkaripullon suuren tilauksen johdosta? Hieman aiemmin pitsatilauksen yhteydessä puhelimen toisessa päässä ollut pitsayrittäjä ei meinannut millään ymmärtää sitä, että tilaamme kotiin neljä listan isointa ja kalleinta pitsaa (noin 7 euroa) vaan yritti sinnikkäästi ehdotella Margaritoja. Kuka nyt pelkällä juustolla ja tomaattikastikkeella kuorrutettua vehnäplättyä syö? Emme ainakaan me! Suomessa meillä oli tapana tilata viikonloppuisin pitsabuffee (4-5 erilaista pitsaa) kotiin. Mässytimme pitsoja sitten koko viikonlopun ja joskus jopa maanantaina töissä, mutta mikä parasta silloin ei tarvinnut tehdä ruokaa viikonloppuna. Perheessämme tällaista tilannetta sanotaan isännän keittiövuoroksi;).
8.9.07
Neljä pitsaa, kiitos!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
5 kommenttia:
Olen samaa mielta pitsoista taalla Manner Euroopassa. Kovin laihoja ovat usein sisalloiltaan. Jannaa, etta Suomessa niin kaukana pitsojen kotimaasta saa niin hitsin hyvaa pitsaa. Mieheni aina muistelee vesikielella syotyja pitsoja HElsingin pitserioissa... ;o) Taalla Ranskassa ei saa kuin PizzaHutista suomalaisten tekemiin pitsoihin verrattavaa kamaa ;o)
Terveiset RAnskasta Sinne Frau H:lle!
Ilmainen viinipullo? Höh, ei tulis kuuloonkaan täällä suomessa. Suomessa on kyllä hyvät pizzat.
JAA! Suomessa on maailman parhaimmat pitsat! En ole vielä käynyt pitsojen kotimaassa Italiassa, mutta kuulemani mukaan ne eivät ole verrattavissa suomalaisiin pitsoihin. Saisikohan suomalaisista pitsoista samanlaisen brandin kuin CocaCola? Eihän about viisi miljoonaa asukasta voi olla väärässä?
Hieman vanhahko viesti, mutta ehkä luet näitä vanhempiakin kommentteja.
Minä nimittäin syön Margaritoja ihan mielelläni! Tosin parasta se on silloin, kun täytteenä on tomaattisoosin lisäksi "oikea tomaatti" viipaleina tai kirsikkatomaatti puolikkaina. Mutta myös ihan sellaisenaan eli olen lienee poikkeus, joka vahvistaa säännön?
Luen minä näitä vanhojakin kommentteja, jos vain satun huomaamaan uuden kommentin niiden joukossa.
Omassa ystävä- ja perhepiirissä en tunne ketään joka söisi Margaritoja, joten ehkä olet se poikkeus, joka vahvistaa säännön;)
Jotkut tykkäävät yksinkertaisimmista mauista ja toiset taas sekoittavat kaiken keskenään. Me kuulumme jälkimmäiseen joukkoon ainakin pitsojen osalta. Esimerkiksi eräs suosikkipitsani on pekoni+kanamuna+sipuli -pitsa,joka voi kuullostaa aivan uskomattoman karsealta yhdistelmältä, mutta se toimii varsinkin aamiaiseksi;)
Lähetä kommentti