28.9.07

Tunnelmia ja maitoa

Me olemme olleet lomatunnelmissa, joten blogin päivitykset ovat jääneet vähemmälle. Nixonkin on nukkunut joka päivä vähintään klo 11 asti. Annan pojan nukkua kaikki väsymykset pois, niin jaksaa taas loman jälkeen opiskella ”innokkaasti” saksan kielioppia. Kuvassa on muuten pojan 8*1,5 l maitokori, jonka raahasimme juuri kaupasta. Poika juo vähän yli viikossa tuon määrän maitoa (*tulevaisuudessa vahvat luut*). Minä käytän maitoa vain aamukahvissa ja mies juo kahvinkin mustana, ja silti meillä oli aina maito lopussa, muttei ole enää. Täkäläistä maitoa kun ei tarvitse säilyttää jääkaapissa, vaan se säilyy juomiskelpoisena parvekkeellakin.

Lomatunnelmien lisäksi odottelemme täällä hermostuneina, milloin räjähtää Suomessa, ei rakennukset vaan kalvot. Laskettu aika meni jo, joten jännittyneinä odottelemme mikä pojan tai tytön syntymäpäivä tulee olemaan. Sen verran tiedämme, että horoskooppimerkiltään vauva tulee olemaan vaaka ihan kuin pappansa, joten rauhallinen lapsi pitäisi olla tulossa.

4 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Guten Abend sinnepain ;o)

Hei kenelle rajahtaa kalvot, sinako olet raskaana? Vaiko ehka olet tulossa mummiksi? En nyt tahan hataan muista mita ikaluokkaa olet. Miten on,teilleko on syntymassa vauva?

Tormailemisiin Blogistaniassa;o)

Anonyymi kirjoitti...

Tuleva äityli on kotirouvan sisko, joka tässä kirjoittelee. Vielä on kalvot kasassa vaikka jo pientä merkkiä antelee että kohta tulossa ollaan.. Mutta vaakan tapaan taitaa olla rauhallinen suhtautuminen myös syntymäänsä :)

Frau H kirjoitti...

Siskohan jo vastasi kysymykseen...Ja tyttöhän sieltä maailmaan sunnuntaina tupsahti, kuten ennustin. Ihanaa, nyt pääsen ostelemaan söpöjä vaaleanpunaisia prinsessamekkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoista tietoa