2.11.07

Kissakuvahaaste 42: Matkalla

Kissakuvahaasteen teemana oli tällä viikolla "matkalla". Kuvat on tällä kertaa lavastettu lihatikkujen avustukselle, vaikka olisi se onnistunut ilman houkutteluakin. =) Halusin tuoda esiin sen, että meidän kissa rakastaa lentomatkailua ja vihaa yli kaiken autossa matkustamista. Meillä ei ollut valitettavasti yhtään kuvaa Helgan lentomatkasta. Manipuloidussa kuvasarjassa Helga sujahtaa onnellisena lentokoppaan (huomatkaa kuinka pienen sen täytyy olla mahtuakseen istuimen alle), sen sijaan Helga täytyy puoliväkisin tunkea huomattavasti isompaan automatkustuskoppaan. Lisäksi varoituksen sana kaikille kissan kanssa lentäville: Feliwayn feromonisuihkepulloa ei saa kuljettaa lentoteitse sen alkoholipitoisuuden vuoksi, ei edes ruumassa.

Joko lähdetään?
Jee! Odota vähän niin pääsen matkustusvalmiuteen.
Valmiina ollaan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nähdäänkin nyt ensimmäistä kertaa tommonen lentolaukku..
Ja ton kissan naama näyttää jopa iloselta, kun se pyörii tossa laukun ympärillä ja sit itse laukussa :o
Pidetään kyllä aika ihmeellisenä sitä, että joku kissa voi tykätä lentokoneella matkustamisesta sullottuna tommoseen ahtaaseen laukkuun ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ahtaan näköinen laukku. Tosin kyllä Noppakin sukeltaa välillä mahdollisimman ahtaisiin paikkoihin (laatikoihin ja kasseihin), mutta että matkan ajan?

Hieno kuvasarja matkaamisesta.

Frau H kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Pojulle ja Tiikerille: Kuvassa ei ole oikea lentolaukku. Se on ihan tavallinen kantolaukku, joka on sopivan kokoinen (56*45*25 cm) ja materiaaliltaan pehmeä mahtuakseen istuimen alle. Lisäksi laukun tuli olla tarpeeksi kevyt, koska eläimen ja laukun yhteenlaskettu paino ei saa ylittää kahdeksaa kiloa. Tulipahan aikanaan kierrettyä useampi liike läpi, että löydettiin kaikki standardit täyttävä laukku kissalle.

Ehlanalle: Helga matkustaa vain lyhyitä lentoja tuossa laukussa. Se on myös suosittu paikka ottaa pienet päivätirsat.=) Pidemmillä matkoilla ainoaksi matkustusvaihtoehdoksi jää ruuma, jota ei vielä ole tarvinnut kokeilla.

Olemme ihmetelleet sitä, miten hyvin Helga matkustaa lentokoneessa verrattuna automatkustamiseen. Esim. automatkalla Helga huutaa koko matkan ajan sydäntäsärkevästi, läähättää ja kierreskelee levottamasti kopassaa, kun taas lentomatkalla makaa rauahallisesti ja vinkaisee vienosti vain nousun aikana. Meillä on outo kissa. ;)