6.11.07

Blogi jää tauolle

Laitan blogini joksikin aikaa jäähylle, koska tällä hetkellä tuntuu siltä, että kirjoittamisesta on tullut lähinnä ikävä velvollisuus ja kirjoittamisen ilo on kadonnut matkan aikana kokonaan. Toisaalta tämä voi olla myös syysmasennusta. En tiedä kumpaa, mutta tauko on nyt paikallaan.

Lisäksi alkoi tuntua siltä, etten halua pitää tätä enää julkisena blogina, joten sukulaisille ja ystäville tiedoksi, että tämä blogi muuttuu salasanan taakse ja salasanan saa minulta sähköpostitse luultavasti tämän viikon perjantaihin mennessä tai myöhemmin ensi viikolla. Eli meidän perheen kuulumisten kirjoittelu jatkuu pienen tauon jälkeen salasanan takana.

Lisäksi haluan kiittää kaikkia ihania lukijoitani ja kommentoijia. Ehkä tapaamme vielä toisen blogin merkeissä blogistaniassa.

Auf Wiedersehen!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi :( Olen lukenut blogiasi mielelläni, mutta toisaalta ymmärrän kyllä ratkaisusi.

Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi jatkoon!

M'man kirjoitti...

Voivitsit...Harmi. Mutta ymmarran kylla, itsekin mietiskellyt aivan samoja asioita. Ja vielakin elan "ristiriidassa' sen kanssa suljenko nykyisen ja vaannan uuden, jossa henkilollisyys tuntematon ja vain perhe, tutut paasevat lukemaan.

Kaikkea hyvaa sulle ja uudelle blogillesikin. Oli mukava tutustua !
Rauhallista joulunodottelua,
M'man ranskalaisessa arjessa

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos näistä!!! Meitä on ollut suuri ryhmä lukemassa näitä :)
-S-