16.10.07

Servus!

Matkustaminen on mukavaa, mutta kaksi peräkkäistä viikonloppua reissussa ei ole enää rentouttavaa vaan väsyttävää. Reissukuvaukset jäävät siis joksikin aikaa tauolle, kunnes saamme inspiraation uudesta matkakohteesta. Tarkoitus olisi tämän vuoden puolella vielä käydä Luxemburgissa ja Hollannissa.

M´mam kyseli (vahingossa mainitsemastani) ruokablogistani. Se ei ole salainen, mutta julkaisen sen vasta sitten kun siellä on jotain luettavaa. Tällä hetkellä siellä on vain kaksi postausta, jotka käsittelevät kaalilaatikkoa ja bratwurstia. Ei siis vielä mitään mielenkiintoista luettavaa. Linkki sinne ilmestyy blogissani lähitulevaisuudessa.

Jos haluatte tietää, miksi ylhäällä oleva kuva liittyy tähän postaukseen, niin voinhan sen teille kertoa. Kuvassa olevaan oranssiin säästöpossuun mieheni tiputtaa ylimääräiset kahden euron kolikot, joilla maksetaan lomamatkojemme pienet ostokset kuten lomalentojen drinkit. Seuraavan kerran kun näette maailmalla suomalaisen perheen raahaamassa mustaa nahkaista kolikkopussia täynnä kahden euron kolikoita, niin olette törmänneet meihin. Meidät tunnistaa kolikkopussin lisäksi myös mustasta vetolaukusta;) Possun vieressä näkyy osa keittokirjakokoelmaani, jota en enää täydennä tilanpuutteen vuoksi. Sitä paitsi netistähän ne kaikki reseptit nykyään löytyy, ja kohta myös minunkin.

Hauskaa tiistaipäivää kaikille!

2 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Tuo olihassu - 2euron kolikkopussukat. Pidan siis simmut auki matkustellessa... ;o)

Frau H kirjoitti...

Niin on se kolikkopussin kanssa seurannut hauskojakin tilanteita. Esim. Helsingissä yksi tarjoilija kysyi mieheltäni, onko hän voittanut peliautomaatista rahaa, kun maksoi neljän hengen päivällisen kolikoilla?

Ai niin, tulehan tervehtimään, kun näet jonkun maksavan ostoksiaan pussillisella kolikoita=)