31.12.07

Uusi vuosi ja uudet lupaukset?

Tapanani on tehdä uuden vuoden lupauksia, joista osa toteutuu ja osa ei, kuten useimmilla ihmisillä. Huomasin, että viimeisin postaukseni oli itsenäisyyspäivän aikoihin ja siinä välissä on tapahtunut monta muistamisen arvoista asiaa. Joten lupaan, että ensi vuonna (neljän tunnin päästä) kirjoitan vähintään kerran viikossa blogiini, sillä ihmisen muisti on lyhyt, mutta webin pitkä.

Lyhyen joululoman vietimme Suomessa. Nixon jäi vielä mummolaan ja palaa kotiin ensi viikolla. Joululoman ajaksi saimme ihanat hoitajat kissallemme. Oli mukava tulla kotiin, kun kissa kehräsi tyytyväisenä sängyllä. Saamme olla kiitollisia, että olemme aina löytäneet parhaimmat hoitajat kissallamme. Syksyinen hoitaja oli myös yliveto. Sydämelliset kiitokset teille kaikille, jos eksytte joskus blogiini.

Suomessa saimme lumesta joitain pieniä näköhavaintoja, mutta sukulaisten ja ystävien tapaaminen kruunasi koko loman. Vietimme kaksi upeata jouluaattoa eri puolella Suomea. S:llä oli mahtavat Tapaninpäivän bileet. Kiitos niistä ja oli ihanaa jutella akkojen juttuja pitkästä aikaa. Loppujen lopuksi Tapaninpäivän tanssit kestivät pilkkuun saakka, ja sen jälkeen nukkumisaikaa jäi puoli tuntia ennen kotiin lähtöä, joten hotellihuone oli vähän turha sijoitus ja se nukkumispuolikin hoitui lentokoneessa. Luultavasti haisimme kuin rankkitynnyrit (mieskin oli viihteen puolella).

Nyt pitäisi laittaa maalia naamaan ja lähteä Altstadiin juhlimaan uutta vuotta. Raketteja ihmiset ovat paukutelleet jo kuudesta lähtien, mutta ei kai tässä mitään kiirettä ole?

Hyvää uutta vuotta kaikille!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro ja Hyvää Uutta Vuatta !

Lokilikka 2008 kilpailun ilmottautuminen alkaa nys si !
Ohjeet löytyy Lokilikat lokista, joka taas löytyy tosta linkistä. Tervetuloo kilpailuun mukaan KAIKKI likkakisut, ikään, kokoon, väriin, yms. katsomatta. Eli siis KAIKKI likat mukaan !

Tää ei oo mikää sellane kutsu, joka esitetään vaan jollekki valitulle ryhmälle, vaan tää on tarkotettu ihan kaikille lokistanian tyttökisuille. Pistäkäähän ilmotus kiärtään.

NIIN SIT POJAT KANS LIIKKEELLE !
Viästinviäjiks ja kannustaan meinaan !

Nym me jatketaa kiarrosta, som moro !

- Viisikko -

M'man kirjoitti...

Hyvaa uutta Vuotta 2008 sinne teidankin suuntaan!

Tormailemisiin Blogistaniassa!

M'man kirjoitti...

Rouva on hyva ja vilkaisee taman paivaista postaustani ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Täällä P ja S odottavat kieli pitkällä kuinka pidät uuden vuoden lupauksesi ;)

Tahdotaan lisää!!!

P ja S

Frau H kirjoitti...

Apua!!! Viimeisin päivitykseni oli viime vuoden puolelta, joten taas tuli rikottua uudenvuodenlupaus ja vieläpä ennätysajassa.

P&S: Kärsivällisyyttä rakkaat ystävät. ;) Kirjoittelen aina silloin tällöin ja useamminkin, kunhan saan taas jostain motivaatiota jokapäiväisen elämänmenon raportointiin. Viime aikoina aikaa on vienyt myös muiden asioiden ohella Bf:n pelaaminen, johon olen hurahtanut aivan täysin. Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja päivittää tätä blogia useammin. ;)

M´am: Blogistaniassakin vietto on jäänyt vähemmälle ajalle. En ole kerennyt päivittää omaa blogiani ja enkä lukea muiden.:( Pari viimeistä kuukautta on mennyt huomaamatta ohi kuin heinänkorsi koskessa. (Olipas taas sujuva vertaus) Kuten aiemmin sanoin, täytyy ottaa aikaa myös tälle virtuaalielämälle, kunhan muut kiireet jäävät taakse. Täytyypäs käydä vilkaista "tämänpäiväistä" postaustasi. ;) Sorry...tänään oli tämän vuoden ensimmäinen kerta kun kävin omassa blogissani (päivittämässä ja lukemassa kommentit), joten vastaukseni vähän viipyi matkalla.

Hauskaa naistenpäivää kaikille kommentoijille ja muistakaa tänään kaikilla naisilla on lupa tehdä mitä huvittaa :)